SEO byrå Eskilstuna

Vi levererar mätbara resultat som är skapade utifrån dina mål

vi är

Eye Media,

en SEO byrå Eskilstuna som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media är ett gäng som vet vad dem håller på med när det gäller SEO-marknadsföring. ”


Eye Media är en SEO-byrå med säte i Eskilstuna som strävar efter att underlätta för företag att effektivt nå sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring och en elegant webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Varför ska ni arbeta med oss

Vi på Eye Media är en SEO byrå som har
god erfarenhet, kunskap och vi drivs av att levera bra resultat.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

SEO

Google är världens största sökmotor, och bara i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Under tiden du läst den här meningen så har det gjorts ca 160 000 sökningar på Google, det görs nämligen ungefär 80 000 sökningar per sekund.

Google Ads

Google Ads erbjuder en kostnadseffektiv marknadsplats med potential att nå flera miljoner människor varje dag, förutsatt att kampanjerna sätts upp på rätt sätt. Med hjälp av Google Ads kan vi hjälpa er att nå er målgrupp oavsett om det är en lokal, rikstäckande eller global marknad ni siktar på.

Webbdesign

Vi på Eye Media fokuserar på att använda affärsdrivande strategier för att skapa den mest optimala hemsidan för dig. Med vårt interna team av resurser är vi stolta över att producera en hemsida som har strategiskt planerad UX- och UI-design för att stödja dina mål.

Vad kan du förvänta av Eye Media?

Eye Medias vision som en SEO byrå är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt ständiga mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens ögon. Genom att arbeta med oss kan du förvänta dig;

 • Förbättrad placering i det organiska sökfältet
 • Kontinuerlig optimering
 • Förbättrad målgruppssegmentering
 • Kontinuerlig uppföljning
 • Anpassade strategier
 • En bra samarbetspartner

Eye Media

Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vi missar inga detaljer!

Eye Media är det självklara valet när du söker en SEO byrå i Eskilstuna för att möta ditt företags marknadsföringsbehov. Med gedigen erfarenhet inom mediebranschen strävar vi på Eye Media efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera resultat. Vi förstår vikten av att skapa anpassade kampanjer som passar din målgrupp perfekt. Genom noggrann analys och målgruppssegmentering säkerställer vi att varje kampanj når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Det som verkligen utmärker Eye Media är vårt åtagande gentemot våra kunder. Vi tror på starka samarbeten och agerar som en förlängning av ditt team. Våra dedikerade kontaktpersoner finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor, diskutera strategier och hålla dig uppdaterad om framstegen. Du kan vara säker på att ditt företags framgång är vår främsta prioritet.

Hur gör Eye Media – SEO byrå Eskilstuna

 1. Inledande samtal
  Börja med att kontakta oss för att inleda en dialog där vi kan förstå era specifika behov. Vi skapar sedan en skräddarsydd SEO-plan för ert företag. Hör av er idag för att komma igång!
 2. Uppstartsfas
  Ett viktigt uppstartsmöte arrangeras, där ni träffar en dedikerad SEO-tekniker. Mötet syftar till att säkerställa att arbetet inleds med de rätta förutsättningarna och förståelsen för era mål.
 3. Analys av webbsidan
  Vi gör en analys av nuvarande hemsida för att se vad som bör förbättras för att göra den mer SEO-vänlig. Vi kommer kolla på användarupplevelsen, länkstruktur, hastighet, text och sökord.
 4. Genomförande
  Kontinuerligt arbete där vi implementerar olika SEO-åtgärder varje månad. Detta omfattar både On-page och Off-page strategier för att maximera synlighet och effektivitet.
 5. Resultat
  Regelbundna möten hålls för att presentera och diskutera resultat. Vi analyserar gemensamt era mål och justerar strategin vid behov för att säkerställa långsiktiga framgångar.

Vikten av bra content

För att säkerställa att din företagssida rankas högt på Google och andra sökmotorer är det av avgörande vikt att du optimerar allt innehåll på din webbplats på ett korrekt sätt. Användning av SEO för att göra din webbplats så relevant som möjligt för de aktuella sökorden är en krävande men nödvändig åtgärd för att säkra din position i sökmotorernas resultatlistor och öka den trafik som kan genereras genom sökmotoroptimering. Att bibehålla en hög placering i Googles sökresultat kräver en kontinuerlig och dedikerad ansträngning inom området SEO, vilket är avgörande för att uppnå detta mål.

Konkurrensen ökar

I Sverige ökar konkurrensen mellan företag ständigt, drivet av de möjligheter som internet erbjuder för att nå en mycket bredare publik. Sökmotoroptimering (SEO) utgör ett kraftfullt verktyg som ger nystartade företag möjlighet att synas före sina mer etablerade konkurrenter. Genom att effektivt använda SEO för att locka trafik till din webbplats kan du på betydligt kortare tid än tidigare stötta ditt företags tillväxt och utveckling. Att förbättra din webbplats ranking är helt avgörande för framgång i det moderna digitala marknadsföringslandskapet.

Vanliga frågor om SEO

Eye Media – SEO byrå Eskilstuna

När kan jag förvänta mig resultat av SEO?

Det är svårt att ge en exakt tidsram för resultatet av sökmotoroptimering eftersom det beror på flera faktorer, inklusive konkurrensnivån och de specifika förutsättningarna för din webbplats eller domän. Tiden det tar att se resultat påverkas också av den mängd tid och resurser som du investerar i löpande SEO-arbete. Om din webbplats är helt ny och saknar historik kan det generellt sett ta längre tid att se resultat jämfört med en etablerad webbplats med en befintlig länkprofil. Med detta sagt kan det ta allt från några veckor till flera månader.

Hur vet jag om länkar är bra eller dåliga?

Det är viktigt att förstå att det är endast så kallade ”Do-follow” länkar som verkligen bidrar till länkkraften. ”No-follow” länkar ger inte den önskade länkkraften som ofta eftersträvas inom SEO-arbete. Kvaliteten på länkarna bedöms genom att utvärdera domänens/sajtens trovärdighet och relevansen av dess innehåll. Det är även viktigt att analysera antalet unika domäner som länkar till din webbplats och bedöma deras individuella ”page authority”. För att uppnå optimala resultat bör dessa domäner i sin tur ha ett positivt länknätverk i ryggen för att stärka sin ”domain authority”.

Hur fungerar sökmotoroptimering?

Det finns många åsikter om hur man bäst utför sökmotoroptimering. Generellt handlar det om att stärka en webbplats på olika sätt och göra det tydligt för sökmotorernas algoritmer vad innehållet på webbplatsen handlar om. Om du frågar olika SEO-byråer kan du förvänta dig olika svar på varför just den byrån passar bäst för dina behov. Det finns ingen absolut rätt eller fel metod när det gäller sökmotoroptimering. Det handlar snarare om att följa allmänna riktlinjer, vara tålmodig och ägna tid åt finjusteringar samt kontinuerligt arbeta enligt en initial strategi.

Varför ska jag ta hjälp av en SEO byrå?

Ju högre upp ni syns på sökmotorer, desto större chans är det att kunden väljer just er. För att positionera sig högt upp i den så kallade organiska träfflistan på Google krävs det att man arbetar med SEO. För att säkerställa att våra kunder inte går miste om affärer hjälper vi som SEO byrå ert företag med just det. Vi optimerar er hemsida för att den skall positionera sig bättre och samtidigt driva mer relevant trafik. Den ökade trafiken till er hemsida resulterar sedan i fler köpande kunder.

Hur viktigt är det med laddningstiden för SEO?

Det är utan tvekan en viktig faktor. Vi anser emellertid att i många fall överdrivs betydelsen av laddningstiden. Om din webbplats laddar på högst några sekunder är det vanligtvis tillräckligt bra. Men om laddningstiden överskrider 5-6 sekunder kan det definitivt påverka din placering på Google negativt. I sådana fall bör du överväga att förbättra laddningstiden, och det finns många relativt enkla åtgärder som kan användas för att göra det. Dessa åtgärder innefattar tekniska implementeringar som en SEO-byrå kan hjälpa dig med.

Hur optimerar jag mina bilder?

Alt-taggen, även känd som alternativ text, fungerar genom att ge en beskrivning och namn åt det som syns på en bild. Av den anledningen bör den även innehålla en relevant sökfras för att maximera SEO-effekten. Om detta utförs korrekt, kommer sökmotorerna att kunna indexera och förstå bilden bättre. Det är viktigt att varje bild har en unik och väl vald alt-tag.

Vad är meta beskrivning?

En metabeskrivning är en kort text som finns på varje målsida på din webbplats och har stor betydelse för din SEO-strategi. Dess främsta syfte är att beskriva sidans innehåll för sökmotorerna. Det är dock viktigt att komma ihåg att metabeskrivningen också visas i Google-sökresultaten och kan påverka klickfrekvensen om den utformas på ett relevant och lockande sätt.

Säkerställ att du har en välformulerad metabeskrivning på alla dina webbsidor. Den bör tydligt förklara vad varje specifik sida handlar om samtidigt som den lockar användarna att klicka på länken. Genom att göra detta kan du förbättra din sökmotoroptimering och öka antalet besökare till din webbplats.

Vad är en meta titel?

En meta-titel är den rubrik som visas i Googles sökresultat och kan anpassas efter varje specifik sida på din webbplats. Det är viktigt att inkludera de viktigaste sökfraserna i titeln, helst så tidigt som möjligt. Men det är också avgörande att utforma titeln på ett sätt som gör den lockande och engagerande för användarna.

Precis som metabeskrivningen har meta-titeln en dubbel påverkan: den påverkar din SEO-strategi och har potential att öka klickfrekvensen om den utformas smart och attraktivt.

Kan jag utföra vår SEO själv?

Självklart, du kan själv utföra sökmotoroptimering (SEO) om du har både kunskap och tid för att genomföra det nödvändiga arbetet. Mycket av den kunskap du behöver kan du hitta online. Utmaningen är dock att sökmotorer kontinuerligt ändrar och uppdaterar sina algoritmer, vilket innebär att den information du finner på nätet ofta är föråldrad och inte längre aktuell. Detta gäller även om du bestämmer dig för att anlita en SEO-byrå. Det finns många som hävdar att de är experter inom SEO samtidigt som de följer föråldrade metoder. Därför är det viktigt att säkerställa att den SEO-byrå du väljer att anlita arbetar enligt de senaste riktlinjerna och metoderna för att uppnå bästa resultat.

Vad kostar SEO?

Att ge en exakt prisuppskattning för SEO-arbete är utmanande eftersom det påverkas av många variabler. Det är beroende av flera faktorer. Om du som kund verkar inom en konkurrensutsatt bransch kommer det troligen att krävas mer arbete, och detta kan resultera i högre kostnader. En annan viktig faktor som måste tas hänsyn till när man beräknar priset för SEO-arbete är de specifika förutsättningarna för din webbplats vid start. Vad är de tekniska förutsättningarna? Det inkluderar allt från domänens styrka till den tekniska strukturen på din webbplats.

Därför är det nödvändigt att utföra en grundlig SEO-analys av dessa faktorer innan du kan förvänta dig en pålitlig uppskattning av tidsåtgång och kostnader för sökmotoroptimering.

Hör av dig – hur kan vi hjälpa dig?