Förbättra din SEO med
Eye Media

Vi är

Eye Media,

en digital mediabyrå i Eskilstuna som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media är ett gäng som vet vad dem håller på med när det gäller SEO. ”

Eye Media är en digital mediabyrå i Eskilstuna vars vision är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring & en stilren webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Vi ser till så er hemsida blir synlig med SEO

Vi är en etablerad digital marknadsföringsbyrå i Eskilstuna som inte bara har expertis inom att skapa professionella och användarvänliga webbplatser, utan också i att göra dem synliga online. Med vår djupa förståelse för digital marknadsföring kan vi effektivt marknadsföra din webbplats genom olika kanaler, inklusive sociala medier, SEO och Google Ads. Detta resulterar i en märkbar ökning av besökare till din webbplats, vilket i sin tur kan öka din synlighet och konverteringspotential på nätet.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

Stick ut i mediabruset

Dagens konsumentbeteende har förändrats avsevärt från tidigare tider. I den digitala eran med ökad konkurrens är det enbart ett litet antal företag som lyckas nå ut till sina potentiella kunder. Genom att implementera effektiv SEO kan du säkerställa att ditt företag blir en av dem!

Eye Media är en digital mediabyrå i Eskilstuna med uppdragsgivare i hela landet. Genom att optimera din webbplats och skapa strategiskt innehåll hjälper vi ditt företag att uppnå höga organiska placeringar på sökmotorer som till exempel Google.

Hur hjälper vi dig?

Eye Medias vision som en SEO byrå är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt ständiga mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens ögon. Vi hjälper dig genom att;

 • Utvärdering av din nuvarande hemsidas SEO
 • Utvecklar sidans SEO
 • Kontinuerlig optimering för förbättrat resultatet
 • Månadsuppföljning och rapportering av resultat

Eye Media – Digital mediabyrå Eskilstuna

Vi hjälper dig med on-page och off-page SEO

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vad är on-page SEO

On-page SEO refererar till de optimeringsåtgärder som utförs direkt på en webbsida för att förbättra dess synlighet och rangordning på sökmotorresultatsidor. Denna typ av SEO fokuserar på att optimera webbplatsens innehåll, struktur och tekniska aspekter för att göra den mer attraktiv och relevant för sökmotorer som Google, Bing och Yahoo.

 • Webbplatsens hastighet
 • Interna länkar
 • Bilder
 • Texter och innehåll

Vad är off-page SEO

Off-page SEO är en del av sökmotoroptimering som fokuserar på att förbättra webbplatsens synlighet och auktoritet utanför själva webbplatsen. Off-page SEO handlar om att skapa och hantera webbplatsens rykte och popularitet på internet genom att bygga högkvalitativa länkar och engagera sig i aktiviteter som stärker webbplatsens förtroende och relevans enligt sökmotorer.

 • Externa länkar
 • Geografiska faktorer
 • Hur frekvent ditt företag dyker upp i andra sammanhang

Hör av dig – hur kan vi hjälpa er?