SEO byrå Stockholm

Vi levererar mätbara resultat som är skapade utifrån dina mål

vi är

Eye Media,

en SEO byrå Stockholm som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media är ett gäng som vet vad dem håller på med när det gäller SEO-marknadsföring. ”


Eye Media är en SEO-byrå i Stockholm som strävar efter att underlätta för företag att effektivt nå sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring och en elegant webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Varför ska ni arbeta med oss

Vi på Eye Media är en SEO byrå som har
god erfarenhet, kunskap och vi drivs av att levera bra resultat.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

SEO

Google är världens största sökmotor, och bara i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Under tiden du läst den här meningen så har det gjorts ca 160 000 sökningar på Google, det görs nämligen ungefär 80 000 sökningar per sekund.

Google Ads

Google Ads erbjuder en kostnadseffektiv marknadsplats med potential att nå flera miljoner människor varje dag, förutsatt att kampanjerna sätts upp på rätt sätt. Med hjälp av Google Ads kan vi hjälpa er att nå er målgrupp oavsett om det är en lokal, rikstäckande eller global marknad ni siktar på.

Webbdesign

Vi på Eye Media fokuserar på att använda affärsdrivande strategier för att skapa den mest optimala hemsidan för dig. Med vårt interna team av resurser är vi stolta över att producera en hemsida som har strategiskt planerad UX- och UI-design för att stödja dina mål.

Eye Media

Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vad kan du förvänta av Eye Media?

Eye Medias vision som en SEO byrå är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt ständiga mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens ögon. Genom att arbeta med oss kan du förvänta dig;

 • Förbättrad placering i det organiska sökfältet
 • Kontinuerlig optimering
 • Förbättrad målgruppssegmentering
 • Kontinuerlig uppföljning
 • Anpassade strategier
 • En bra samarbetspartner

Hur gör Eye Media – SEO byrå Stockholm

 1. Inledande samtal
  Börja med att kontakta oss för att inleda en dialog där vi kan förstå era specifika behov. Vi skapar sedan en skräddarsydd SEO-plan för ert företag. Hör av er idag för att komma igång!
 2. Uppstartsfas
  Ett viktigt uppstartsmöte arrangeras, där ni träffar en dedikerad SEO-tekniker. Mötet syftar till att säkerställa att arbetet inleds med de rätta förutsättningarna och förståelsen för era mål.
 3. Genomförande
  Kontinuerligt arbete där vi implementerar olika SEO-åtgärder varje månad. Detta omfattar både On-page och Off-page strategier för att maximera synlighet och effektivitet.
 4. Resultat
  Regelbundna möten hålls för att presentera och diskutera resultat. Vi analyserar gemensamt era mål och justerar strategin vid behov för att säkerställa långsiktiga framgångar.

Vikten av bra content

För att säkerställa att din företagssida rankas högt på Google och andra sökmotorer är det av avgörande vikt att du optimerar allt innehåll på din webbplats på ett korrekt sätt. Användning av SEO för att göra din webbplats så relevant som möjligt för de aktuella sökorden är en krävande men nödvändig åtgärd för att säkra din position i sökmotorernas resultatlistor och öka den trafik som kan genereras genom sökmotoroptimering. Att bibehålla en hög placering i Googles sökresultat kräver en kontinuerlig och dedikerad ansträngning inom området SEO, vilket är avgörande för att uppnå detta mål.

Konkurrensen ökar

I Sverige ökar konkurrensen mellan företag ständigt, drivet av de möjligheter som internet erbjuder för att nå en mycket bredare publik. Sökmotoroptimering (SEO) utgör ett kraftfullt verktyg som ger nystartade företag möjlighet att synas före sina mer etablerade konkurrenter. Genom att effektivt använda SEO för att locka trafik till din webbplats kan du på betydligt kortare tid än tidigare stötta ditt företags tillväxt och utveckling. Att förbättra din webbplats ranking är helt avgörande för framgång i det moderna digitala marknadsföringslandskapet.

Vad gör en SEO byrå Stockholm?

Lått oss ta ett exempel. Emma är en nybliven frisör från Stockholm och har precis startat sin egen frisörsalong. Hon har investerat mycket tid och resurser i att skaffa de nödvändiga verktygen och utrustningen som hon behöver för att driva sin verksamhet. När Emma äntligen är redo att ta emot sina första kunder upplever hon en tystnad – inga samtal eller digitala bokningar kommer in.

Det som Emma behöver mest just nu för att komma igång med sin verksamhet är att anlita en SEO-byrå i Stockholm. Genom att samarbeta med en SEO-byrå i Stockholm kan Emmas företag få en ny webbplats som är optimerad för att synas högt upp i sökresultaten när någon söker efter de tjänster som Emma erbjuder, tex ”frisör Stockholm”. Men hur kan vi ta reda på vad människor söker efter när de ska klippa sig? Vi inleder alltid med att genomföra en sökordsanalys, även om det i detta fall är uppenbart att de flesta troligtvis letar efter termer som ”frisör Stockholm,”. Sökordsanalys är vanligtvis ett av de första eller andra stegen i en SEO-process.

Vi missar inga detaljer!

Eye Media är det självklara valet när du söker en SEO byrå i Stockholm för att möta ditt företags marknadsföringsbehov. Med gedigen erfarenhet inom mediebranschen strävar vi på Eye Media efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera resultat. Vi förstår vikten av att skapa anpassade kampanjer som passar din målgrupp perfekt. Genom noggrann analys och målgruppssegmentering säkerställer vi att varje kampanj når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Det som verkligen utmärker Eye Media är vårt åtagande gentemot våra kunder. Vi tror på starka samarbeten och agerar som en förlängning av ditt team. Våra dedikerade kontaktpersoner finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor, diskutera strategier och hålla dig uppdaterad om framstegen. Du kan vara säker på att ditt företags framgång är vår främsta prioritet.

Eye Media;

” Vi göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.”

En guide för SEO


Google är den största sökmotorn i världen, och enbart i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Under tiden det tog dig att läsa denna mening, har det genomförts ungefär 160 000 sökningar på Google.

SEO-strategier involverar olika tekniker för att optimera innehållet och strukturen på en webbplats, med målet att öka dess synlighet i sökmotorernas resultat.

Vanliga frågor om SEO

Eye Media – SEO byrå Stockholm

När kan jag förvänta mig resultat av SEO?

Det är utmanande att ange en exakt tidsram för resultaten av sökmotoroptimering, eftersom detta beror på flera faktorer, inklusive konkurrensnivån och de specifika förutsättningarna för din webbplats eller domän. Tiden det tar att se resultat påverkas även av den mängd tid och resurser du investerar i kontinuerligt SEO-arbete. Om din webbplats är helt ny och saknar historik kan det i allmänhet ta längre tid att se resultat jämfört med en etablerad webbplats med en befintlig länkprofil. Med detta sagt kan det ta allt från några veckor till flera månader att börja se tydliga resultat.

Hur vet jag om länkar är bra eller dåliga?


Det är av vikt att förstå att enbart ”Do-follow” länkar verkligen bidrar till att öka länkkraften. ”No-follow” länkar ger inte den önskade länkkraften som ofta eftersträvas inom SEO-arbetet. Bedömningen av länkarnas kvalitet grundar sig på utvärderingen av domänens eller sajtens trovärdighet och relevansen i dess innehåll. Det är också betydande att analysera antalet unika domäner som länkar till din webbplats och bedöma deras individuella ”page authority”. För att uppnå optimala resultat bör dessa domäner själva ha ett starkt länknätverk i ryggen för att stärka sin ”domain authority”.

Hur fungerar sökmotoroptimering?

Det råder många åsikter om den bästa metoden för att utföra sökmotoroptimering. I grund och botten handlar det om att förstärka en webbplats på olika sätt och att tydligt kommunicera webbplatsens innehåll till sökmotorernas algoritmer. Om du rådfrågar olika SEO-byråer kan du förvänta dig varierande svar angående varför just den byrån är bäst för dina behov. Det finns ingen absolut rätt eller fel metod när det kommer till sökmotoroptimering. Istället handlar det om att följa allmänna riktlinjer, utöva tålamod, finjustera din strategi och engagera dig i kontinuerligt arbete i linje med din ursprungliga plan.

Varför ska jag ta hjälp av en SEO byrå?

Ju högre upp ni syns på sökmotorer, desto större chans är det att kunden väljer just er. För att positionera sig högt upp i den så kallade organiska träfflistan på Google krävs det att man arbetar med SEO. För att säkerställa att våra kunder inte går miste om affärer hjälper vi som SEO byrå ert företag med just det. Vi optimerar er hemsida för att den skall positionera sig bättre och samtidigt driva mer relevant trafik. Den ökade trafiken till er hemsida resulterar sedan i fler köpande kunder.

Hur viktigt är det med laddningstiden för SEO?

Det är utan tvekan en viktig faktor. Vi anser emellertid att i många fall överdrivs betydelsen av laddningstiden. Om din webbplats laddar på högst några sekunder är det vanligtvis tillräckligt bra. Men om laddningstiden överskrider 5-6 sekunder kan det definitivt påverka din placering på Google negativt. I sådana fall bör du överväga att förbättra laddningstiden, och det finns många relativt enkla åtgärder som kan användas för att göra det. Dessa åtgärder innefattar tekniska implementeringar som en SEO-byrå kan hjälpa dig med.

Hur optimerar jag mina bilder?


Alt-taggen, även känd som alternativ text, fyller sin funktion genom att tillhandahålla en beskrivning och namn för det som syns på en bild. Det är därför viktigt att inkludera en passande sökfras i alt-taggen för att maximera dess SEO-effekt. När detta genomförs korrekt, möjliggör det för sökmotorerna att indexera och förstå bilden på ett bättre sätt. Det är av betydelse att tilldela varje bild en unik och väl genomtänkt alt-tag.

Hör av dig – hur kan vi hjälpa dig?