Förbättra din webbdesign med
Eye Media

Vi är

Eye Media,

en digital mediabyrå i Eskilstuna som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media tar fram stilrena och tilltalande webbdesigner. ”

Eye Media är en digital mediabyrå i Eskilstuna vars vision är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring & en stilren webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Vi ser till så er hemsida blir synlig & intressant

Vi är en etablerad digital marknadsföringsbyrå i Eskilstuna som inte bara har expertis inom att skapa professionella och användarvänliga webbplatser, utan också i att göra dem synliga online. Med vår djupa förståelse för digital marknadsföring kan vi effektivt marknadsföra din webbplats genom olika kanaler, inklusive sociala medier, SEO och Google Ads. Detta resulterar i en märkbar ökning av besökare till din webbplats, vilket i sin tur kan öka din synlighet och konverteringspotential på nätet.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

Hur hjälper vi dig?

Eye Medias vision som en digital mediabyrå är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom en snygg webbdesign och digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt ständiga mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens ögon. Vi hjälper dig genom att;

  • Bygga och designa webbsidan efter dina önskemål
  • Underhålla och uppdatera webbsidans innehåll
  • Kontinuerlig optimering för att vara SEO vänlig och rankas i Google

Bra första intryck

En väl utformad och effektiv webbplats är av avgörande betydelse för företag och organisationer i dagens digitala värld. Din webbplats fungerar som ditt digitala ansikte utåt. När besökare landar på din webbplats, skapas deras första intryck av ditt företag eller organisation. En professionell och välgjord webbplats ger omedelbart ett positivt intryck och bygger förtroende hos besökarna.

Genom att investera i en professionell design, användarvänlighet och relevant innehåll kan du öka chansen att besökare stannar längre på din webbplats och utforskar vad du har att erbjuda. Detta kan i sin tur leda till ökad engagemang, konverteringar och lojalitet från dina besökare och kunder.

Eye Media – Digital mediabyrå Eskilstuna

Hur bygger vi din webbsida?

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vi bygger din webbsida i WordPress

WordPress är en öppen källkodsplattform för att skapa och hantera webbplatser och bloggar. Det lanserades första gången 2003 och har sedan dess utvecklats till ett kraftfullt och mångsidigt verktyg för att bygga och underhålla webbplatser av alla slag, från enkla bloggar till avancerade e-handelswebbplatser och företagswebbplatser.

Populäriteten för WordPress är enorm. Enligt statistik från september 2022 användes WordPress för att driva mer än 43% av alla webbplatser på internet. Dess användning sträcker sig över olika branscher och storlekar på webbplatser, från personliga bloggar och småföretagswebbplatser till stora nyhetsmedier och företagswebbplatser. Dess popularitet beror på dess användarvänlighet, flexibilitet och den omfattande supporten från dess användargemenskap.

UX- och UI-design

Webbplatsens design brukar vanligen uppdelas i två huvudkomponenter: UX (User Experience) och UI (User Interface). Dessa komponenter kompletterar varandra och det är därför av stor vikt att ägna tid och energi åt båda. UX, som står för användarupplevelse, handlar om interaktionen mellan besökaren och webbplatsen.

  • Hur rör sig besökare på webbplatsen
  • Hur önskar jag att besökaren ska navigera
  • Hur kan jag vägleda besökaren

UI, som står för användargränssnitt, fokuserar i stället på den visuella designen, inklusive färger och former.

  • Hur visualiserar jag mitt erbjudande på bästa sätt?
  • Är färganvändningen konsekvent för interaktiva element?
  • Vilket intryck vill jag ge besökaren

Hör av dig – hur kan vi hjälpa er?