Eye Media – Vår story

Vi är

Eye Media,

en digital mediabyrå som hjälper företag med sin digitala marknadsföring.

Vår story

Eric Parsmo grundade Eye Media med en vision som togs fram i juni 2023 när han var i slutskedet av sina studier på Universitetet. Under de följande månaderna arbetade han intensivt på att utveckla en stabil affärsplan och skapa en imponerande webbdesign. Bakom kulisserna och med noggrannhet ägnade han sig åt SEO, Google Ads och webbdesign i sex månader innan företaget officiellt lanserades.

”Vi strävade efter att vara i framkant och bevisa vår kompetens, och därför placerade vi vårt företag på första sidan av de organiska sökresultaten för alla relevanta sökord som vi valde ut. Denna strategi gav oss inte bara ett försprång på marknaden utan visade också tydligt att vi på Eye Media är kunniga och skickliga på det tjänster som vi erbjuder.”

Eye Media hade redan en etablerad kundbas inom ett flertal olika områden såsom, träningsindustrin, detaljhandeln, retail och var i full gång med verksamheten innan de ens officiellt hade lanserat företaget för allmänheten. Det visar på deras breda verksamhetstäckning över olika branscher och dess mångsidiga arbete och engagemang.

Eye Media

Vi på Eye Media har gedigen utbildning och erfarenhet inom marknadsföring och försäljning, både inom B2B och B2C. Vi har förståelse för vikten av att bygga goda relationer och har märkt att det finns ett behov av en mediebyrå som verkligen bryr sig om sina kunder och sätter dem i första hand. Vi är en mindre byrå, vilket gör att vi kan lägga fullt fokus på våra kunder. Vi håller regelbundna uppföljningsmöten med våra kunder för att utvärdera vad som fungerar bra och vad som eventuellt behöver justeras för att uppnå fortsatt framgångsrika resultat.

VD & Grundare

eyemedia
Eric Parsmo

Kontakta mig så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vår vision

Eye Medias vision är enkel – vi vill göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.
Med vår omfattande kunskap och specialiserad utbildning har Eye Media en stark kapacitet att inte bara öka antalet visningar och klick till din webbplats utan också att generera konverteringar på ett effektivt sätt. Vi förstår vikten av att skapa en meningsfull närvaro online och översätta den digitala trafiken till mätbara resultat för ditt företag.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skräddarsy en strategi som passar perfekt för dina specifika behov och mål. Tveka inte att kontakta oss så kan vi sätta oss ned över en rykande kopp kaffe, en uppfriskande NOCCO eller genom ett digitalt möte och gå igenom vad vi kan ådstakomma ihop.
Vi är redo att göra din digitala närvaro starkare och mer framgångsrik!

Hör av dig – hur kan vi hjälpa er?