SEO byrå Lund

Vi levererar mätbara resultat som är skapade utifrån dina mål

Vi är

Eye Media,

en SEO byrå i Lund som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media är ett gäng som vet vad dem håller på med när det gäller SEO-marknadsföring. ”

Eye Media är en SEO byrå i Lund vars vision är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring & en stilren webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Varför ska ni arbeta med oss

Eye Media är en SEO byrå som har
god erfarenhet, kunskap och vi drivs av att levera bra resultat.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

SEO

Google är världens största sökmotor, och bara i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Under tiden du läst den här meningen så har det gjorts ca 160 000 sökningar på Google, det görs nämligen ungefär 80 000 sökningar per sekund.

Google Ads

Google Ads erbjuder en kostnadseffektiv marknadsplats med potential att nå flera miljoner människor varje dag, förutsatt att kampanjerna sätts upp på rätt sätt. Med hjälp av Google Ads kan vi hjälpa er att nå er målgrupp oavsett om det är en lokal, rikstäckande eller global marknad ni siktar på.

Webbdesign

Vi på Eye Media fokuserar på att använda affärsdrivande strategier för att skapa den mest optimala hemsidan för dig. Med vårt interna team av resurser är vi stolta över att producera en hemsida som har strategiskt planerad UX- och UI-design för att stödja dina mål.

Vad kan du förvänta av Eye Media?

Eye Medias vision som en SEO byrå är att hjälpa företag att nå ut till sin målgrupp samt potentiella kunder genom digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt ständiga mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens öga. Genom att arbeta med oss kan du förvänta dig följande;

 • Förbättrad placering i det organiska sökfältet
 • Kontinuerlig optimering
 • Förbättrad målgruppssegmentering
 • Kontinuerlig uppföljning
 • Anpassade strategier
 • En bra samarbetspartner

Eye Media

Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vi missar inga detaljer!

Eye Media är det självklara valet när du söker en SEO byrå i Lund för att möta ditt företags marknadsföringsbehov. Med gedigen erfarenhet inom mediebranschen strävar vi på Eye Media efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera resultat. Vi förstår vikten av att skapa anpassade kampanjer som passar din målgrupp perfekt. Genom noggrann analys och målgruppssegmentering säkerställer vi att varje kampanj når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Det som verkligen utmärker Eye Media är vårt åtagande gentemot våra kunder. Vi tror på starka samarbeten och agerar som en förlängning av ditt team. Våra dedikerade kontaktpersoner finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor, diskutera strategier och hålla dig uppdaterad om framstegen. Du kan vara säker på att ditt företags framgång är vår främsta prioritet.

Hur gör Eye Media – SEO byrå i Lund

 1. Inledande samtal
  Börja med att kontakta oss för att inleda en dialog där vi kan förstå era specifika behov. Vi skapar sedan en skräddarsydd SEO-plan för ert företag. Hör av er idag för att komma igång!
 2. Uppstartsfas
  Ett viktigt uppstartsmöte arrangeras, där ni träffar en dedikerad SEO-tekniker. Mötet syftar till att säkerställa att arbetet inleds med de rätta förutsättningarna och förståelsen för era mål.
 3. Analys av webbsidan
  Vi gör en analys av nuvarande hemsida för att se vad som bör förbättras för att göra den mer SEO-vänlig. Vi kommer kolla på användarupplevelsen, länkstruktur, hastighet, text och sökord.
 4. Genomförande
  Kontinuerligt arbete där vi implementerar olika SEO-åtgärder varje månad. Detta omfattar både On-page och Off-page strategier för att maximera synlighet och effektivitet.
 5. Resultat
  Regelbundna möten hålls för att presentera och diskutera resultat. Vi analyserar gemensamt era mål och justerar strategin vid behov för att säkerställa långsiktiga framgångar.

Vikten av bra content

För att säkerställa att din företagssida rankas högt på Google och andra sökmotorer är det av avgörande betydelse att du optimerar allt innehåll på din webbplats korrekt. Att använda SEO för att göra din hemsida så relevant som möjligt för de aktuella sökorden är en krävande men oundviklig åtgärd för att säkra din position i sökmotorernas resultatlistor och öka den trafik som kan genereras genom sökmotoroptimering. Att upprätthålla en hög placering i Googles sökresultat kräver en konstant och engagerad insats inom området SEO, vilket är avgörande för att uppnå detta mål.

Konkurrensen ökar

I Sverige ökar konkurrensen mellan företag ständigt, drivet av möjligheterna som internet erbjuder för att nå en mycket bredare publik. Sökmotoroptimering (SEO) är ett kraftfullt verktyg som ger nystartade företag möjligheten att synas framför sina mer etablerade konkurrenter. Genom att effektivt använda SEO för att attrahera trafik till din webbplats kan du på betydligt kortare tid än tidigare hjälpa ditt företag att expandera och utvecklas. Att förbättra din webbplats ranking är helt nödvändigt för att lyckas i det moderna digitala marknadsföringslandskapet.

Eye Media;

” Vi göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.”

Varför ska du ta hjälp av just Eye Media när det gäller SEO?

Vi har en sak att erkänna! Troligtvis hittade du oss via sökfrasen SEO byrå Lund, men vi finns faktist inte fysiskt i Lund. Som erfarna marknadsförare vet vi hur våra potentiella kunder söker på nätet efter de tjänster vi erbjuder. Och det är exakt detta vi kan hjälpa er med, nå rätt kunder, på rätt sätt, runt om i hela Sverige.

Eye Medias kontor ligger i Eskilstuna, men vi har uppdragsgivare över hela landet. Det är ju det som är så fantastiskt med den digitala världen! Kontakta oss så tar vi en kopp rykande kaffe eller ett digitalt möte och går igenom vad vi kan åstadkomma ihop.

Vanliga frågor om SEO

Eye Media – SEO byrå Lund

När kan jag förvänta mig resultat av SEO?

Det är svårt att ge en exakt tidsram för resultatet av sökmotoroptimering (SEO) eftersom det beror på flera olika faktorer, inklusive konkurrensnivån på de utvalda sökorden och de specifika förutsättningarna som din webbplats har. Tiden det tar att se resultat påverkas också av den mängd tid och resurser som du investerar i löpande SEO-arbete. Om din webbplats är helt ny och saknar historik kan det generellt sett ta längre tid att se resultat jämfört med en etablerad webbplats med en befintlig länkprofil. Med detta sagt kan det ta allt från några veckor till flera månader. Det är viktigt att komma ihåg att SEO är en investering, och ett arbete som pågår under en längre period.

Hur vet jag om länkar är bra eller dåliga?

Det är viktigt att förstå att det är endast så kallade ”Do-follow” länkar som verkligen bidrar till länkkraften. ”No-follow” länkar ger inte den önskade länkkraften som ofta eftersträvas inom SEO-arbete. Kvaliteten på länkarna bedöms genom att utvärdera domänens/sajtens trovärdighet och relevansen av dess innehåll. Det är även viktigt att analysera antalet unika domäner som länkar till din webbplats och bedöma deras individuella ”page authority”. För att uppnå optimala resultat bör dessa domäner i sin tur ha ett positivt länknätverk i ryggen för att stärka sin ”domain authority”.

Hur fungerar sökmotoroptimering?

Det finns många olika åsikter om vad som är den mest effektiva metoden för att genomföra sökmotoroptimering. I det stora hela handlar det om att förstärka en webbplats på olika sätt och tydligt kommunicera för sökmotorernas algoritmer vad webbplatsens innehåll handlar om. När du konsulterar olika SEO-byråer kan du förvänta dig att få olika åsikter om varför just deras byrå är bäst lämpad för dina behov. Det finns ingen absolut rätt eller fel metod när det kommer till sökmotoroptimering. Istället handlar det om att följa allmänna riktlinjer, vara tålmodig, ägna tid åt finjusteringar och kontinuerligt följa en initial strategi och välja den SEO byrå som du känner matchar dina förväntingar bäst.

Varför ska jag ta hjälp av en SEO byrå i Västerås?

Desto högre synlighet ni har på sökmotorer, desto större möjlighet har ni att locka till er ny kunder. Att kontinuerligt ranka högt i den organiska sökresultaten på Google kräver en effektiv SEO-strategi under en längre period. För att säkerställa att våra kunder inte förlorar affärsmöjligheter, erbjuder vår SEO-byrå er vår expertis. Vi optimerar er webbplats för att förbättra er placering i sökresultaten och öka den relevanta trafiken som ni söker efter. Denna ökade trafik till er webbplats leder sedan till fler potentiella kunder som förhoppningsvis sedan väljer att genomföra köp av din produkt eller tjänst.

Hur viktigt är det med laddningstiden för SEO?

Landningstiden är utan tvekan en viktig faktor för SEO. Vi anser emellertid att i många fall kan betydelsen av laddningstiden överdrivas. Om din webbplats laddar på högst några sekunder är det vanligtvis tillräckligt. Men om laddningstiden tar upp mot 5-6 sekunder eller mer, kan det definitivt påverka din placering på Google i en negativ mening. I sådana fall är det viktigt att förbättra laddningstiden, och det finns många relativt enkla åtgärder som kan användas för att göra det. Dessa åtgärder innefattar tekniska implementeringar som en SEO-byrå kan hjälpa dig med.

Hur optimerar jag mina bilder?

Alternativ text, även känd som alt-taggen, har som syfte att ge en beskrivning och ett namn åt det som visas på en bild så att google kan identifiera vad som visas. Därför är det viktigt att alt-taggen också innehåller en relevant sökfras för att optimera SEO-effekten. När detta görs på rätt sätt, hjälper det sökmotorerna att bättre indexera och förstå innehållet i bilden. Det är av stor betydelse att varje bild har en unik och väl vald alt-tag. Skulle det vara problem när sidan laddas och bilderna inte kan visas, då beskriver alt-taggen även för besökarna vad som ska visas. Detta är en viktig detalj som inte bör glömmas.

Hör av dig – hur kan vi hjälpa dig?