SEO byrå Örebro

Vi levererar mätbara resultat som är skapade utifrån dina mål

Digital mediabyrå

Vi är

Eye Media,

en SEO byrå i Örebro som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media är ett gäng som vet vad dem håller på med när det gäller SEO-marknadsföring. ”

Eye Media är en SEO byrå i Örebro vars vision är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring & en stilren webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Varför ska ni arbeta med oss

Eye Media är en SEO byrå som har
god erfarenhet, kunskap och vi drivs av att levera bra resultat.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

SEO

Google är världens största sökmotor, och bara i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Under tiden du läst den här meningen så har det gjorts ca 160 000 sökningar på Google, det görs nämligen ungefär 80 000 sökningar per sekund.

Google Ads

Google Ads erbjuder en kostnadseffektiv marknadsplats med potential att nå flera miljoner människor varje dag, förutsatt att kampanjerna sätts upp på rätt sätt. Med hjälp av Google Ads kan vi hjälpa er att nå er målgrupp oavsett om det är en lokal, rikstäckande eller global marknad ni siktar på.

Webbdesign

Vi på Eye Media fokuserar på att använda affärsdrivande strategier för att skapa den mest optimala hemsidan för dig. Med vårt interna team av resurser är vi stolta över att producera en hemsida som har strategiskt planerad UX- och UI-design för att stödja dina mål.

JOY logo
stonelab logo
Workinout logo

Vad kan du förvänta av Eye Media?

Eye Medias vision som en SEO byrå är att hjälpa företag att nå ut till sin målgrupp samt potentiella kunder genom digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt ständiga mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens öga. Genom att arbeta med oss kan du förvänta dig följande;

 • Förbättrad placering i det organiska sökfältet
 • Kontinuerlig optimering
 • Förbättrad målgruppssegmentering
 • Kontinuerlig uppföljning
 • Anpassade strategier
 • En bra samarbetspartner

Eye Media

Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vi missar inga detaljer!

Eye Media är det självklara valet när du söker en SEO byrå i Örebro för att möta ditt företags marknadsföringsbehov. Med gedigen erfarenhet inom mediebranschen strävar vi på Eye Media efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera resultat. Vi förstår vikten av att skapa anpassade kampanjer som passar din målgrupp perfekt. Genom noggrann analys och målgruppssegmentering säkerställer vi att varje kampanj når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Det som verkligen utmärker Eye Media är vårt åtagande gentemot våra kunder. Vi tror på starka samarbeten och agerar som en förlängning av ditt team. Våra dedikerade kontaktpersoner finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor, diskutera strategier och hålla dig uppdaterad om framstegen. Du kan vara säker på att ditt företags framgång är vår främsta prioritet.

Hur gör Eye Media – SEO byrå i Örebro

 1. Inledande samtal
  Börja med att kontakta oss för att inleda en dialog där vi kan förstå era specifika behov. Vi skapar sedan en skräddarsydd SEO-plan för ert företag. Hör av er idag för att komma igång!
 2. Uppstartsfas
  Ett viktigt uppstartsmöte arrangeras, där ni träffar en dedikerad SEO-tekniker. Mötet syftar till att säkerställa att arbetet inleds med de rätta förutsättningarna och förståelsen för era mål.
 3. Analys av webbsidan
  Vi gör en analys av nuvarande hemsida för att se vad som bör förbättras för att göra den mer SEO-vänlig. Vi kommer kolla på användarupplevelsen, länkstruktur, hastighet, text och sökord.
 4. Genomförande
  Kontinuerligt arbete där vi implementerar olika SEO-åtgärder varje månad. Detta omfattar både On-page och Off-page strategier för att maximera synlighet och effektivitet.
 5. Resultat
  Regelbundna möten hålls för att presentera och diskutera resultat. Vi analyserar gemensamt era mål och justerar strategin vid behov för att säkerställa långsiktiga framgångar.

Vikten av bra content

För att säkerställa att din företagssida rankas högt på Google och andra sökmotorer är det av avgörande betydelse att du optimerar allt innehåll på din webbplats korrekt. Att använda SEO för att göra din hemsida så relevant som möjligt för de aktuella sökorden är en krävande men oundviklig åtgärd för att säkra din position i sökmotorernas resultatlistor och öka den trafik som kan genereras genom sökmotoroptimering. Att upprätthålla en hög placering i Googles sökresultat kräver en konstant och engagerad insats inom området SEO, vilket är avgörande för att uppnå detta mål.

Konkurrensen ökar

I Sverige ökar konkurrensen mellan företag ständigt, drivet av möjligheterna som internet erbjuder för att nå en mycket bredare publik. Sökmotoroptimering (SEO) är ett kraftfullt verktyg som ger nystartade företag möjligheten att synas framför sina mer etablerade konkurrenter. Genom att effektivt använda SEO för att attrahera trafik till din webbplats kan du på betydligt kortare tid än tidigare hjälpa ditt företag att expandera och utvecklas. Att förbättra din webbplats ranking är helt nödvändigt för att lyckas i det moderna digitala marknadsföringslandskapet.

Eye Media;

” Vi göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.”

Varför ska du ta hjälp av just Eye Media när det gäller SEO?

Vi har en sak att erkänna! Troligtvis hittade du oss via sökfrasen SEO byrå Örebro, men vi finns faktist inte fysiskt i Örebro. Som erfarna marknadsförare vet vi hur våra potentiella kunder söker på nätet efter de tjänster vi erbjuder. Och det är exakt detta vi kan hjälpa er med, nå rätt kunder, på rätt sätt, runt om i hela Sverige.

Eye Medias kontor ligger i Eskilstuna, men vi har uppdragsgivare över hela landet. Det är ju det som är så fantastiskt med den digitala världen! Kontakta oss så tar vi en kopp rykande kaffe eller ett digitalt möte och går igenom vad vi kan åstadkomma ihop.