Marknadsföringsbyrå Eskilstuna

Vi levererar mätbara resultat som är skapade utifrån dina mål.

Vi är

Eye Media,

en marknadsföringsbyrå i Eskilstuna som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media är ett gäng som vet vad dem håller på med när det gäller marknadsföring. ”

Eye Media är en marknadsföringsbyrå baserad i Eskilstuna med en vision att underlätta för företag att effektivt nå sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring och stilren webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Varför ska ni arbeta med oss

Vi på Eye Media är en marknadsföringsbyrå i Eskilstuna som har
god erfarenhet, kunskap och vi drivs av att levera bra resultat.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

SEO

Google är den största sökmotorn i världen, och enbart i Sverige genomförs över 55 miljoner sökningar dagligen. För att sätta det i perspektiv: medan du läste denna mening, utfördes cirka 160 000 sökningar på Google. Det innebär att det görs ungefär 80 000 sökningar varje sekund.

Google Ads

Google Ads är en kostnadseffektiv plattform med potential att nå flera miljoner människor varje dag, förutsatt att kampanjerna är korrekt konfigurerade. Genom användning av Google Ads kan vi assistera er med att nå er målgrupp, vare sig det är på en lokal, rikstäckande eller global nivå.

Webbdesign

Vi på Eye Media riktar in oss på att använda affärsdrivna strategier för att skapa den mest optimerade webbplatsen för dig. Med vårt interna team av experter är vi stolta över att leverera en webbplats som har en strategiskt utformad UX- och UI-design för att stödja dina uppsatta mål.

Marknadsför rätt med en marknadsföringsbyrå i Eskilstuna

Det är viktigt att synas där just din målgrupp befinner sig.


I vår roll som marknadsföringsbyrå i Eskilstuna genomför vi noggranna marknadsundersökningar för att kartlägga var din målgrupp spenderar mest tid. Därefter utvecklar vi en strategi som syftar till att stödja tillväxten för ert företag och öka er varumärkskännedom.

Eye Media – Tjänster

Läs mer om alla våra tjänster!

Vad kan du förvänta av Eye Media?

Eye Medias vision som en marknadsföringsabyrå är att stödja företag att nå ut till sin specifika målgrupp samt potentiella kunder genom digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens öga. Genom att arbeta med oss kan du förvänta dig följande;

 • Förbättrad placering i det organiska sökfältet
 • Kontinuerlig optimering
 • Förbättrad målgruppssegmentering
 • Kontinuerlig uppföljning
 • Anpassade strategier
 • En bra samarbetspartner

Eye Media

Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vi missar inga detaljer!

Eye Media är det självklara valet när du söker en marknadsföringsbyrå i Eskilstuna för att möta ditt företags marknadsföringsbehov. Med gedigen erfarenhet inom mediebranschen strävar vi på Eye Media efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera resultat. Vi förstår vikten av att skapa anpassade kampanjer som passar din målgrupp perfekt. Genom noggrann analys och målgruppssegmentering säkerställer vi att varje kampanj når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Det som verkligen utmärker Eye Media är vårt åtagande gentemot våra kunder. Vi tror på starka samarbeten och agerar som en förlängning av ditt team. Våra dedikerade kontaktpersoner finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor, diskutera strategier och hålla dig uppdaterad om framstegen. Du kan vara säker på att ditt företags framgång är vår främsta prioritet.

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering (SEO) är en förkortning av ”search engine optimization” på engelska. Syftet med SEO är att optimera din webbplats för att uppnå höga rangordningar i sökresultaten när potentiella kunder söker efter de tjänster eller produkter du erbjuder. Vad som skiljer SEO från andra digitala marknadsföringsmetoder är att du inte kan köpa dig till en bättre placering i Googles sökresultat. Istället är SEO en långsiktig strategi som kräver att du fokuserar på att tillhandahålla relevant, unik och värdefull information på din webbplats, vilket gynnar dina besökare. Genom att göra detta stärker du successivt din webbplats auktoritet och förbättrar dess position i Googles sökresultat.

För att lyckas med SEO är det nödvändigt att ha en väldesignad webbplats. Webbplatsens utseende och professionella layout är avgörande för att skapa ett positivt första intryck på besökare. Trots att din webbplats kan vara visuellt tilltalande är det emellertid irrelevant om den inte syns för din målgrupp. Av denna anledning utgör SEO en oumbärlig komponent i företags marknadsföringsstrategi för att öka sin digitala synlighet och nå ut till en bredare potentiell kundkrets.

Vad gör en marknadsföringsbyrå?

Om du väljer att samarbeta med en marknadsföringsbyrå är det sannolikt att du har ett behov av att etablera en digital närvaro, men du kanske inte har den tid eller energi som krävs för att själv hantera detta, eller så saknar du den nödvändiga kompetensen. Oavsett din situation är vi på Eye Media här för att stödja dig! Som en marknadsföringsbyrå i Eskilstuna har vi den expertis som krävs för att utveckla din digitala närvaro på din webbplats och skapa innehåll som förbättrar din synlighet i sökresultaten. Vårt främsta fokus ligger på SEO och webbdesign för att hjälpa dig att nå dina mål.

En central uppgift för en marknadsföringsbyrå är att assistera dig i utvecklingen av en omfattande strategi för att uppnå dina digitala mål. Vi genomför en analys av din målgrupp, din bransch och dina konkurrenter för att konstruera en strategi som är skräddarsydd efter dina specifika behov. Detta kan involvera identifiering av de mest lämpliga digitala plattformarna för att vara närvarande på, skapande av relevant och engagerande innehåll samt planering av annonseringskampanjer som effektivt når din målgrupp. Som en marknadsföringsbyrå i Eskilstuna bistår vi även med övervakning och analys av resultaten från dina digitala kampanjer.

Marknadsföringsbyrå i Eskilstuna – Hur gör vi

 1. Inledande samtal
  Börja med att kontakta oss för att inleda en dialog där vi kan förstå era specifika behov. Vi skapar sedan en skräddarsydd SEO-plan för ert företag. Hör av er idag för att komma igång!
 2. Uppstartsfas
  Ett viktigt uppstartsmöte arrangeras, där ni träffar en dedikerad SEO-tekniker. Mötet syftar till att säkerställa att arbetet inleds med de rätta förutsättningarna och förståelsen för era mål.
 3. Analys av hemsida
  Vi gör en analys av nuvarande hemsida för att se vad som bör förbättras för att göra den mer SEO-vänlig. Vi kommer kolla på användarupplevelsen, länkstruktur, hastighet, text och sökord.
 4. Genomförande
  Kontinuerligt arbete där vi implementerar olika SEO-åtgärder varje månad. Detta omfattar både On-page och Off-page strategier för att maximera synlighet och effektivitet.
 5. Resultat
  Regelbundna möten hålls för att presentera och diskutera resultat. Vi analyserar gemensamt era mål och justerar strategin vid behov för att säkerställa långsiktiga framgångar.

Eye Media;

” Vi göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.”

En guide för SEO

Google är världens största sökmotor, och bara i Sverige görs det över 55 miljoner sökningar varje dag. Under tiden du läst den här meningen så har det gjorts ca 160 000 sökningar på Google.

SEO-strategier innefattar olika metoder för att optimera webbplatsens innehåll och struktur för att öka dess synlighet i sökmotorernas resultat.