Digital Mediabyrå Västerås

Vi levererar mätbara resultat som är skapade utifrån dina mål.

Vi är

Eye Media,

en digital mediabyrå i Västerås som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media är ett gäng som vet vad dem håller på med när det gäller marknadsföring. ”

Eye Media är en digital mediabyrå lokaliserad i Västerås. Vår vision är att underlätta för företag att nå ut till alla sina potentiella kunder genom digital marknadsföring & en stilren samt lockande webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Varför ska ni arbeta med oss

Vi på Eye Media är en digital mediabyrå i Västerås som har
god erfarenhet, kunskap och vi drivs av att levera bra resultat.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

SEO

Google är världens största sökmotor, och bara i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Under tiden du läst den här meningen så har det gjorts ca 160 000 sökningar på Google, det görs nämligen ungefär 80 000 sökningar per sekund.

Google Ads

Google Ads erbjuder en kostnadseffektiv marknadsplats med potential att nå flera miljoner människor varje dag, förutsatt att kampanjerna sätts upp på rätt sätt. Med hjälp av Google Ads kan vi hjälpa er att nå er målgrupp oavsett om det är en lokal, rikstäckande eller global marknad ni siktar på.

Webbdesign

Vi på Eye Media fokuserar på att använda affärsdrivande strategier för att skapa den mest optimala hemsidan för dig. Med vårt interna team av resurser är vi stolta över att producera en hemsida som har strategiskt planerad UX- och UI-design för att stödja dina mål.

Marknadsför rätt med en digital mediabyrå Västerås

Det är viktigt att synas där just din målgrupp befinner sig.

Som en digital mediabyrå i Västerås tar vi reda på var din målgrupp spenderar mest tid genom en väl utförd marknadsundersökning. Vidare i processen skapar vi en strategi för hur vi på bästa sätt ska hjälpa ert företag med varumärkeskännedom och konverteringar.

Eye Media

Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vad kan du förvänta av Eye Media?

Eye Medias vision som en media byrå är att hjälpa företag att nå ut till sin målgrupp samt potentiella kunder genom digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt ständiga mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens öga. Genom att arbeta med oss kan du förvänta dig följande;

 • Förbättrad placering i det organiska sökfältet
 • Kontinuerlig optimering
 • Förbättrad målgruppssegmentering
 • Kontinuerlig uppföljning
 • Anpassade strategier
 • En bra samarbetspartner

Eye Media

Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Hur är man relevant på Google?

Google är utan tvekan världens mest dominerande sökmotor. Bara i Sverige genomförs det över 50 miljoner sökningar varje dag. I vår alltmer uppkopplade värld, där vi bär våra mobiler med oss överallt, har Google blivit den globala marknadsplatsen. Nästan varje köp eller tjänsteförfrågan inleds med en sökning på Google.

Det är idag vanligt att ökad webbtrafik från sökmotorer är en central drivkraft bakom ökad försäljning. När potentiella kunder letar efter era produkter eller tjänster på Google, är det av yttersta vikt att erbjuda hög synlighet i sökresultaten. Att kontinuerligt investera i sökmotoroptimering (SEO) är avgörande för att säkerställa att ni kan dra nytta av den trafiken från sökmotorer som Google erbjuder.

Vi missar inga detaljer!

Eye Media är det självklara valet när det kommer till att välja en digital mediabyrå i Västerås för ditt företags marknadsföringsbehov. Med expertis och erfarenhet inom mediebranschen är vi på Eye Media dedikerade till att leverera resultat som överträffar förväntningarna. Vi förstår vikten av att skapa skräddarsydda kampanjer som passar din målgrupp perfekt. Genom noggrann analys och segmentering av målgruppen kan de säkerställa att varje kampanj når rätt människor vid rätt tidpunkt.

Det som verkligen sätter Eye Media isär är vårt engagemang för våra kunder. Vi tror på starka samarbeten och arbetar som en förlängning av ditt team. Våra dedikerade kontaktpersoner är alltid tillgängliga för att besvara frågor, diskutera strategier och hålla dig uppdaterad om framstegen. Du kan känna dig trygg i att ditt företags framgång är deras främsta mål.

eyemedia
Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Den digitala utvecklingen

I dagens snabba utveckling av digital marknadsföring är det utmanande för företagare att hålla sig uppdaterade. Det leder till att många företag går miste om potentiella kunder som antingen inte är medvetna om deras existens eller har svårt att hitta dem i de aktuella digitala kanalerna. Eye Media är en specialiserad digital mediabyrå i Västerås som är dedikerad till att hjälpa företag med just dessa utmaningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att öka företagens försäljning genom att säkerställa att de syns när deras potentiella kunder söker efter deras produkter på ledande sökmotorer som Google.

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering (SEO) är en förkortning av search engine optimization på engelska. I grund och botten handlar SEO om att optimera din webbplats så att den rankas så högt som möjligt i sökresultaten när människor söker efter de tjänster eller produkter som du erbjuder. Det som särskiljer SEO från andra digitala marknadsföringsmetoder är att du inte kan köpa dig till en högre placering i Googles sökresultat. Istället är SEO en långsiktig strategi som innebär att du fyller din webbplats med relevant, unik och värdefull information som är till nytta för dina besökare. Genom att göra detta stärker du gradvis din webbplats auktoritet och förbättrar dess ranking i Google.

För att framgångsrikt bedriva SEO är det viktigt att ha en välutvecklad webbplats. Utseendet och den professionella utformningen av din webbplats är avgörande för att ge ett positivt första intryck på besökare. Men oavsett hur snygg din webbplats är, spelar det ingen roll om den inte syns för din målgrupp. Därför är SEO en oumbärlig del av marknadsföringsstrategin för företag som vill öka sin digitala närvaro och nå ut till fler potentiella kunder.

Vad gör en digital mediabyrå?

Om du väljer att samarbeta med en digitalbyrå, är det troligt att du har ett behov av att etablera en digital närvaro men kanske inte har den tid eller energi som krävs för att själv hantera detta eller saknar nödvändig kompetens. Oavsett din situation är vi på Eye Media här för att hjälpa dig! Som en digital mediabyrå tillhandahåller vi de kompetenser som krävs för att utveckla din digitala närvaro på din webbplats, samt att skapa innehåll som förbättrar din sökbarhet. Detta gör vi främst via SEO och webbdesign.

En av de centrala funktionerna hos en digital mediebyrå är att hjälpa dig att utveckla en holistisk strategi för att nå dina digitala mål. Vi analyserar din målgrupp, din bransch, och din konkurrens för att skapa en strategi som är skräddarsydd för dina specifika behov. Detta kan inkludera att identifiera de mest lämpliga digitala plattformarna att närvara på, skapa relevant och engagerande innehåll, och planera annonseringskampanjer som når din målgrupp effektivt. Vi som digital mediabyrå i Västerås hjälper också till med att övervaka och analysera resultaten av dina digitala kampanjer. Vi använder olika mätverktyg och dataanalys för att följa hur väl dina strategier fungerar och gör justeringar när det behövs för att maximera effektiviteten.

Hur gör vi?

 1. Inledande samtal
  Börja med att kontakta oss för att inleda en dialog där vi kan förstå era specifika behov. Vi skapar sedan en skräddarsydd SEO-plan för ert företag. Hör av er idag för att komma igång!
 2. Uppstartsfas
  Ett viktigt uppstartsmöte arrangeras, där ni träffar en dedikerad SEO-tekniker. Mötet syftar till att säkerställa att arbetet inleds med de rätta förutsättningarna och förståelsen för era mål.
 3. Analys av webbsidan
  Vi gör en analys av nuvarande hemsida för att se vad som bör förbättras för att göra den mer SEO-vänlig. Vi kommer kolla på användarupplevelsen, länkstruktur, hastighet, text och sökord.
 4. Genomförande
  Kontinuerligt arbete där vi implementerar olika SEO-åtgärder varje månad. Detta omfattar både On-page och Off-page strategier för att maximera synlighet och effektivitet.
 5. Resultat
  Regelbundna möten hålls för att presentera och diskutera resultat. Vi analyserar gemensamt era mål och justerar strategin vid behov för att säkerställa långsiktiga framgångar.

Varför ska du ta hjälp av oss när det gäller SEO?

Vi har en sak att erkänna! Troligtvis hittade du oss via sökfrasen Digital Mediabyrå Västerås, men vi finns faktist inte fysiskt i Västerås. Som erfarna marknadsförare vet vi hur våra potentiella kunder söker på nätet efter de tjänster vi erbjuder. Det är exakt detta vi kan hjälpa er med, nå rätt kunder, på rätt sätt, runt om i hela Sverige.

Eye Media är en digital mediabyrå i Eskilstuna, men vi har uppdragsgivare över hela landet. Det är ju det som är så fantastiskt med den digitala världen! Kontakta oss så tar vi en kopp rykande kaffe eller ett digitalt möte och går igenom vad vi kan åstadkomma ihop!