Digital Mediabyrå Stockholm

Vi levererar mätbara resultat som är skapade utifrån dina mål.

Vi är

Eye Media,

en digital mediabyrå i Stockholm som hjälper företag med sin marknadsföring inom hela Sverige.

Varför Eye Media

“ Eye Media är ett gäng som vet vad dem håller på med när det gäller marknadsföring. ”

Eye Media är en digital mediabyrå i Stockholm vars vision är att underlätta för företag att nå ut till sin målgrupp och potentiella kunder genom digital marknadsföring & en stilren webbdesign. Vi strävar alltid efter att göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.

Varför ska ni arbeta med oss

Vi på Eye Media är en digital mediabyrå i Stockholm som har
god erfarenhet, kunskap och vi drivs av att levera bra resultat.

Erfarenhet

Kunskap

Resultat

Driv

SEO

Google är den största sökmotorn i världen, och enbart i Sverige genomförs över 55 miljoner sökningar dagligen. För att sätta det i perspektiv: medan du läste denna mening, utfördes cirka 160 000 sökningar på Google. Det innebär att det görs ungefär 80 000 sökningar varje sekund.

Google Ads

Google Ads är en kostnadseffektiv plattform med potential att nå flera miljoner människor varje dag, förutsatt att kampanjerna är korrekt konfigurerade. Genom användning av Google Ads kan vi assistera er med att nå er målgrupp, vare sig det är på en lokal, rikstäckande eller global nivå.

Webbdesign

Vi på Eye Media riktar in oss på att använda affärsdrivna strategier för att skapa den mest optimerade webbplatsen för dig. Med vårt interna team av experter är vi stolta över att leverera en webbplats som har en strategiskt utformad UX- och UI-design för att stödja dina uppsatta mål.

Marknadsför rätt med en digital mediabyrå i Stockholm

Det är viktigt att synas där just din målgrupp befinner sig.

Som en digital mediabyrå i Stockholm tar vi reda på var din målgrupp spenderar mest tid genom en väl utförd marknadsundersökning. Vidare i processen tas en strategi fram för hur vi ska hjälpa ert företag att växa.

Eye Media – Tjänster

Läs mer om alla våra tjänster!

Vad kan du förvänta av Eye Media?

Eye Medias vision som en digital mediabyrå är att hjälpa företag att nå ut till sin målgrupp samt potentiella kunder genom digital marknadsföring i from av SEO och Google Ads. Vårt ständiga mål är att göra er verksamhet tilltalande och intressant inför kundens öga. Genom att arbeta med oss kan du förvänta dig följande;

 • Förbättrad placering i det organiska sökfältet
 • Kontinuerlig optimering
 • Förbättrad målgruppssegmentering
 • Kontinuerlig uppföljning
 • Anpassade strategier
 • En bra samarbetspartner

Eye Media

Vi hjälper dig att nå rätt kunder

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom vad vi kan göra ihop.

Vi missar inga detaljer!

Eye Media är det självklara valet när du söker en digital mediabyrå i Stockholm för att möta ditt företags marknadsföringsbehov. Med gedigen erfarenhet inom mediebranschen strävar vi på Eye Media efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera resultat. Vi förstår vikten av att skapa anpassade kampanjer som passar din målgrupp perfekt. Genom noggrann analys och målgruppssegmentering säkerställer vi att varje kampanj når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Det som verkligen utmärker Eye Media är vårt åtagande gentemot våra kunder. Vi tror på starka samarbeten och agerar som en förlängning av ditt team. Våra dedikerade kontaktpersoner finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor, diskutera strategier och hålla dig uppdaterad om framstegen. Du kan vara säker på att ditt företags framgång är vår främsta prioritet.

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering (SEO) är en förkortning av ”search engine optimization” på engelska. Huvudsyftet med SEO är att optimera din webbplats så att den rankas så högt som möjligt i sökresultaten när människor söker efter de tjänster eller produkter som du erbjuder. Det som särskiljer SEO från andra digitala marknadsföringsmetoder är att du inte kan köpa dig till en bättre placering i Googles sökresultat. Istället är SEO en långsiktig strategi som involverar att du fyller din webbplats med relevant, unik och värdefull information som är till nytta för dina besökare. Genom att göra detta stärker du gradvis din webbplats auktoritet och förbättrar dess ranking i Google.

För att framgångsrikt bedriva SEO är det viktigt att ha en välutvecklad webbplats. Webbplatsens utseende och professionella utformning är avgörande för att göra ett positivt första intryck på besökare. Men oavsett hur attraktiv din webbplats är, spelar det ingen roll om den inte syns för din målgrupp. Därför är SEO en oumbärlig del av marknadsföringsstrategin för företag som vill öka sin digitala närvaro och nå ut till fler potentiella kunder.

Vad gör en digital mediabyrå?

Om du väljer att samarbeta med en digitalbyrå är det sannolikt att du har ett behov av att etablera en digital närvaro, men du kanske inte har den tid eller energi som krävs för att själv hantera detta, eller så saknar du den nödvändiga kompetensen. Oavsett din situation är vi på Eye Media här för att stödja dig! Som en digital mediabyrå Stockholm har vi den expertis som krävs för att utveckla din digitala närvaro på din webbplats och skapa innehåll som förbättrar din synlighet i sökresultaten. Vårt främsta fokus ligger på SEO och webbdesign för att hjälpa dig att nå dina mål.

En central uppgift för en digital mediabyrå är att assistera dig i utvecklingen av en omfattande strategi för att uppnå dina digitala mål. Vi genomför en analys av din målgrupp, din bransch och dina konkurrenter för att konstruera en strategi som är skräddarsydd efter dina specifika behov. Detta kan involvera identifiering av de mest lämpliga digitala plattformarna för att vara närvarande på, skapande av relevant och engagerande innehåll samt planering av annonseringskampanjer som effektivt når din målgrupp. Som en digital mediabyrå i Stockholm bistår vi även med övervakning och analys av resultaten från dina digitala kampanjer.

Hur gör vi?

 1. Inledande samtal
  Börja med att kontakta oss för att inleda en dialog där vi kan förstå era specifika behov. Vi skapar sedan en skräddarsydd SEO-plan för ert företag. Hör av er idag för att komma igång!
 2. Uppstartsfas
  Ett viktigt uppstartsmöte arrangeras, där ni träffar en dedikerad SEO-tekniker. Mötet syftar till att säkerställa att arbetet inleds med de rätta förutsättningarna och förståelsen för era mål.
 3. Analys av hemsida
  Vi gör en analys av nuvarande hemsida för att se vad som bör förbättras för att göra den mer SEO-vänlig. Vi kommer kolla på användarupplevelsen, länkstruktur, hastighet, text och sökord.
 4. Genomförande
  Kontinuerligt arbete där vi implementerar olika SEO-åtgärder varje månad. Detta omfattar både On-page och Off-page strategier för att maximera synlighet och effektivitet.
 5. Resultat
  Regelbundna möten hålls för att presentera och diskutera resultat. Vi analyserar gemensamt era mål och justerar strategin vid behov för att säkerställa långsiktiga framgångar.

Eye Media;

” Vi göra er verksamhet tilltalande och intressant för kundens öga.”

En guide för SEO

Vi har något att erkänna! Troligtvis hittade du oss genom att söka på frasen ”Digital Mediabyrå Stockholm”, men faktum är att vi inte har en fysisk närvaro i Stockholm. Som erfarna marknadsförare är vi medvetna om hur våra potentiella kunder använder internet för att söka efter de tjänster vi erbjuder. Det är just detta område vi kan hjälpa er med: att nå rätt kunder, på rätt sätt, över hela Sverige.

Eye Media är en digital mediabyrå i Eskilstuna, men vi har uppdragsgivare över hela landet. Det är ju det som är så fantastiskt med den digitala världen! Kontakta oss så tar vi en kopp rykande kaffe eller ett digitalt möte och går igenom vad vi kan åstadkomma ihop!